حق شناس؛ آنچه سخت است، دود می‌شود و به هوا می‌رود؟

100 روز اول استانداری؛

0 33

هفته گذشته بخش اول گزارش نگاهی به عملکرد و فعالیت هادی حق شناس در ۱۰۰ روز اول استانداری گیلان از سوی پایگاه تحلیلی خبری مرور منتشر شد. در بخش دوم به عملکرد وی در حوزه های بهداشت و درمان، مسکن، گردشگری، حوزه تولید و صادرات کشاورزی و انتصابات مدیریتی پرداختیم که در زیر می‌خوانید:

 

نگاهی به کارنامه ۱۰۰ روز اخیر استاندار گیلان، نشان می‌دهد؛ دکتر حق‌شناس برای تشکیل تیمی منسجم و متخصص از مدیران که مهم‌ترین حلقه برای عبور از بحران‌هایی است که استان را گرفتار کرده، انتصاباتی داشت و در برخی موراد هم همگام با رویه دولت دکتر پزشکیان، تابوها را شکست. با این حال هنوز مشخص نیست برای ظرفیت‌های مغفول مانده و سردرگم گیلان از کشاورزی گرفته تا گردشگری و تجارت دریایی قرار است چه نقشه راهی پیاده شود. بحران زباله، پسماند و فاضلاب یکی از موضوعات جدی است که دکتر حق‌شناس در مورد آن و آینده گیلان هشدار دادند تا به واسطه آن یکبار دیگر، امیدواری‌ها برای نجات استان از این معضلات پیش‌رونده و خطرناک قوت بگیرد.

 

بخش دوم

راهکار استانداری برای تکمیل پروژه بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی جنرال رشت

اما در حوزه بهداشت و درمان، تجهیز بیمارستان‌ها در شهرستان‌های استان از حیث پزشک متخصص و تجهیزات و یا اتمام ابر پروژه‌های سلامت‌محور، مطالبه گیلانیان از دولت چهاردهم است. احداث بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی یکی از این مطالبات است. پروژه‌ای که در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت از سال ۱۳۸۸ آغاز شد و گفته شده برای بهره‌برداری با چالش‌هایی از جمله تامین زمین برای احداث پست برق مواجه است.

استاندار گیلان به عنوان نماینده عالی دولت در استان، اواسط آبا امسال وعده داده در راستای رفع مشکلات جامعه پرستاری، تجهیز بیمارستان‌ها و تکمیل بیمارستان جنرال رشت پیگیری‌های لازم را به عمل آورد.

۳ آذر امسال ۲۱ ملک مازاد دستگاه‌های اجرایی گیلان به ارزش تقریبی هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال در کارگروه مولدسازی استان به ریاست استاندار و دستگاه‌های مربوطه تعیین تکلیف شد. در این برنامه قرار شد دانشگاه علوم پزشکی نیز چند ملک مازاد خود در استان را به فروش برساند و با منابع حاصل از آن تجهیز و اتمام پروژه بیمارستان ۴۲۱ تختخوابی جنرال رشت را اجرایی کند.

 

با توجه به بحران بزرگ عدم مدیریت درست پسماند، استاندار گیلان، نشستی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی حوزه پسماند داشت و گفت؛ که وی به عنوان نماینده عادلی دولت در استان از ورود بخش خصوصی  جهت سرمایه‌گذاری در حوزه پسماند استقبال می‌کند

آیا زباله و فاضلاب، این دو شهر شمالی را غیرقابل سکونت می‌کند؟

۱۵ دی ماه امسال، در سومین ماه از فعالیت دکتر هادی حق‌شناس استاندار گیلان، ویدیویی از او در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی وایرال شد که شدیدا مورد توجه قرار گرفت. دکتر حق‌شناس در جلسه‌ای هشدار داد: اگر چاره‌اندیشی نشود حتما ظرف دو تا سه سال آینده تیتر یک خبرها آن است که «رشتی‌ها و انزلی‌چی‌ها در حال تَرکِ شهر هستند». زیرا تالاب انزلی از فاضلاب انسانی به مساحت ۲۰۰ میلیون متر مربع پر می‌شود و فقط با وزش یک نسیم مردم باید گرد و غبارهای ناشی از انواع فاضلاب را استشمام کنند و انواع سرطان شیوع می‌یابد.

 

تحقیقات نشان می‌دهد؛ روزانه حدود ۸۰۰ هزار مترمکعب پسماندهای خانگی، صنعتی و کشاورزی وارد تالاب انزلی می‌شود. دکتر هادی حق شناس معتقد است: برای احیای تالاب انزلی فقط نباید به فکر لایروبی بود زیرا هزینه لایروبی بسیار زیاد و ظرفیت برداشت لایروبی بسیار ناچیز است.

 

با توجه به بحران بزرگ عدم مدیریت درست پسماند، استاندار گیلان، نشستی با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی حوزه پسماند داشت و گفت؛ که وی به عنوان نماینده عادلی دولت در استان از ورود بخش خصوصی  جهت سرمایه‌گذاری در حوزه پسماند استقبال می‌کند. استاندار گیلان در نشست مشترک استانداران که با حضور رییس جمهور و به میزبانی وزارت کشور برگزار شد به وجود مجموعا ۷ پهنه انباشت زباله در گیلان تاکید کرد.

وی در این نشست، به صورت جدی خواستار تکمیل کارخانه‌های کمپوست استان، پیگیری رفع مشکلات احداث کارخانه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت و اجرای طرح تفکیک زباله از مبداء، احیای تالاب انزلی با تخصیص اعتبارات ملی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان شد.

 

روند اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان مسکن سرعت بگیرد

در بخش مسکن نیز وضعیت گیلان چندان مطلوب نیست، نبود زمین برای ساخت و سازهای انبوه، با توجه به شرایط جغرافیایی و اقلیمی گیلان، باعث شده پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان که از زمان دولت رییسی آغاز شده بود طبق برنامه پیش نروند.

 

برآوردها نشان می‌دهد؛ گیلان برای اجرای پروژه‌های ساخت و ساز خود به حدود ۴۰۰ هکتار زمین نیازمند است. در این مورد هم هادی حق شناس وعده داده می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های استان و اجرای راهکارهایی این مانع را برداشت.

 

دکتر هادی حق‌شناس همچنین در جلسه‌ای با تاکید بر اینکه طولانی شدن زمان احداث مسکن ملی، فشار اقتصادی مضاعف بر اقشار آسیب پذیر تحمیل می‌کند، خواستار تسریع در اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان مسکن شد. وی این را هم اضافه کرده که اگر فکری عاجل برای مسکن ملی در گیلان نشود، مسکن ملی نیز به سرنوشت مسکن مهر دچار خواهد شد.

 

زمینه‌سازی برای رفع موانع صادرات حداکثری کیوی

آذر ماه امسال هادی حق شناس دیداری با سرکنسول روسیه در گیلان داشت. با توجه به تولید حدود ۳۰۰ هزار تن کیوی در گیلان، استاندار خواستار استفاده از ظرفیت‌های هواپیماهای باری روسیه برای صادرات این محصول شد.

در حال حاضر بخشی از این بار از طریق فرودگاه تبریز صادر می‌شود. فرودگاه سردار جنگل رشت ۲۸ متر پایین‌تر از سطح آبهای آزاد است و استاندار اظهار امیدواری کرده است که می‌توان با استفاده از ظرفیت این فرودگاه در هزینه و وقت صادرات کیوی صرفه‌جویی کرد و روابط اقتصادی بین دو کشور را هم توسعه داد.

استاندار گیلان در ادامه بازدیدی نیز از مرز جدید شهرستان آستارا داشت و ارتقاء زیرساخت‌های پایانه مرزی آستارا، با توجه به گذرجدید را اولویتی مهم برای برنامه اقتصادی خود در استان ذکر کرد.

 

ارز ترجیحی واردات چای و برنج حذف شود

اختصاص ارز ترجیحی برای واردات چای و برنج، موضوعی است که از دید بسیاری از تحلیلگران اقتصادی، حمایت از تولید ملی و تقویت زیرساخت‌های داخلی امنیت غذایی را به سخره می‌گیرد.

 

استاندار گیلان هم در همین راستا در در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس برگزار شد؛ خواستار حذف ارز ترجیحی واردات چای و برنج شد.

وی در این نشست عنوان کرد: اگر چای و برنج کشور با نرخ ارز آزاد وارد شود هیچ یارانه‌ای از دولت نمی‌خواهیم و تمام  مسئولیت تولید را در گیلان می‌پذیریم.

 به نظر می‌رسد هادی حق‌شناس با این انتصابات قصد دارد، مدلی از کابینه وفاق ملی پزشکیان را در گیلان پیاده‌سازی کند و حداقل بر روی کاغذ توانسته این هدف خود را عملی سازد

انتصابات جدید در استانداری گیلان و تابوهایی که شکسته شد

اما ۱۲ آبان امسال روند معرفی مدیران جدید استانداری گیلان کلید خورد. حق شناس در احکامی با تعدادی از مدیران دولت رئیسی خداحافظی و افراد همفکر با دولت مسعود پزشکیان را معرفی کرد.  او در حکمی، مجید هاشم پور را به‌عنوان سرپرست اداره کل دفتر استاندار و روابط عمومی استانداری معرفی کرد. هاشم‌پور در زمان مصطفی سالاری و اسدالله زارع، دو استاندار دوران دولت تدبیر و امید، مدیرکل حوزه استاندار و روابط عمومی بود و با توجه به مشی اصلاح‌طلبی استاندار جدید، مجددا به پست سابق خود برگشت.

 

در روزهای ابتدایی آذرماه امسال، دکتر حق‌شناس همگام با سیاست‌های دولت، مبنی بر استفاده از ظرفیت زنان در جایگاه‌های مدیریتی، چندین انتصاب در این حوزه داشت. وی “لیلا یاری بداغ” را به عنوان سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری تالش، “مریم مهدی نیا” را به عنوان سرپرست بخشداری رودبنه شهرستان لاهیجان ،”سمانه حسینی” در سمت سرپرست دفتر امور روستایی، عصمت محمد دوست به عنوان نخستین زن سرپرست فرمانداری در گیلان، و “سمیرا حسنی ” هم در سمت سرپرست فرمانداری شهرستان رودبار معرفی کرد.

 

پس از گذشت یک روز از این انتصابات جدید، سرنوشت یکی از مهم‌ترین معاونت‌های این ارگان مشخص شد. با وجود تجربیاتی که آرش فرزام صفت در دوران استانداران اعتدالگرا گیلان در معاونت هماهنگی امور اقتصادی به دست آورده اما با حکم استاندار، “سید اللهیار مصباحی” به سمت سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری منصوب شد.

مصباحی در زمان استانداری محمد علی نجفی، سیاستمدار اعتدالگرا، مدیرکلی دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری را در سال ۱۳۹۵ بر عهده داشت.دفتری که در راستای ابلاغ چارت جدید وزارت کشور، به عنوان یکی از دفاتر زیر مجموعه معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری محسوب می‌شود.

 

“آرش فرزام صفت” نیز به عنوان یکی از مدیران مورد وثوق هادی حق‌شناس، برخلاف پیش‌بینی‌ها، سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری را بر عهده گرفت.

“محمدعلی ویشکایی” نیز از دیگر مدیران مورد توجه سیاستمداران اعتدالگرایی بوده که در سال‌های اخیر به استانداری گیلان راه پیدا کرده‌اند. حق‌شناس در حکمی وی را در سمت سرپرست اداره کل مدیریت بحران معرفی کرد.

 

دیگر انتصابات استاندار گیلان یعنی انتخاب “محمد حسن پور” بعنوان سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی، “علی فتح الهی” به عنوان سرپرست دفتر سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری، “محمد حیدری ایمن آبادی” به عنوان سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل، “کاظم یوسفی رامندی” بعنوان سرپرست دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان و امیر مرادی به عنوان سرپرست فرمانداری رودسر نیز در همین راستا یعنی تشکیل تیمی همفکر از سوی هادی حق‌شناس انجام شد.

 

اما اقدام بعدی استاندار گیلان، استفاده از مدیران غیربومی برای دو معاونت کلیدی دیگر بود. علی باقری که به عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی منصوب شده اهل طارم زنجان و میرمحمد غراوی به‌عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان منصوب شده از قوم ترکمن و اهل گلستان است.

اقدام دکتر هادی حق‌شناس برای بکارگیری این دو مدیر غیربومی واکنش‌هایی را در سطح گیلان برانگیخته است که هنوز استاندار به این واکنش‌ها پاسخی نداده است.

 

۱۸ آذر ماه امسال استاندار گیلان با استعفای سردار محمد جلائی موافقت کرد. جلایی از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ به حکم اسدااله عباسی در این سمت قرار گرفت. اما سرانجام او نیز مانند سرهنگ پاسدار حسین مصطفی‌پور از مسئولیت خود استعفا داد. جلایی دلیل استعفای خود را عدم اطلاع از عزل و نصب‌ها اعلام کرده است.

 

در آخرین روزهای آذر ۱۴۰۳ گیلان شاهد انتصاب اولین سرپرست فرمانداری اهل تسنن در تاریخ خود بود. با حکم دکتر هادی حق شناس، استاندار گیلان «ایرج شاهی» به عنوان سرپرست فرمانداری شهرستان رضوانشهر منصوب شد. با این انتصابات به نظر می‌رسد هادی حق‌شناس قصد دارد، مدلی از کابینه وفاق ملی پزشکیان را در گیلان پیاده‌سازی کند و حداقل بر روی کاغذ توانسته این هدف خود را عملی سازد.

تا این لحظه استفاده از نیروهای مجرب و توانمند و معتقد به شعارهای دولت، از جمله ملاک‌های استاندار گیلان برای سپردن پست‌های کلیدی به مدیران مورد نظرش بوده است.

 

حدود ۲۰ روز پس از حضور دکتر هادی حق‌شناس در سازمان منطقه ازاد انزلی خبر رسید وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی «مصطفی طاعتی مقدم» را به سمت رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی منصوب کرده است. هادی حق‌شناس در واکنش به این انتصاب، در جلسه معارفه مدیرعامل جدید شرکت نکرد

چراغ سبز استاندار برای نقد تند و تیز مدیران سفارشی

۷آذر امسال نشست بررسی مسائل و مشکلات منطقه آزاد انزلی با حضور استاندار گیلان و محمدسجاد سیاهکارزاده مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی برگزار شد. دکتر حق شناس در پایان این نشست و در مراسمی از ۳۰ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزاد انزلی به ارزش ۱۵ همت و سامانه‌های BI و اشتغال رونمایی کرد. استاندار گیلان در این نشست بر لزوم راه‌اندازی شهر صنعتی سوم این منطقه به وسعت ۵۰ هکتار تأکید کرد.

 

حدود ۲۰ روز پس از این حضور دکتر هادی حق‌شناس در سازمان منطقه ازاد انزلی خبر رسید وزیر امور اقتصادی و دارایی طی حکمی «مصطفی طاعتی مقدم» را به سمت رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی منصوب کرده است. هادی حق‌شناس در واکنش به این انتصاب، در جلسه معارفه مدیرعامل جدید شرکت نکرد.

 

وی در نشست رسانه‌ای با خبرنگاران و در پاسخ به سوال مرور درباره اینکه چرا در یکی از مهم‌ترین انتصابات استان در منطقه آزاد انزلی شرکت نکرده و آیا این امر به دلیل ناکارآمدی این مدیر بوده است پاسخ داد: در جلسه منطقه آزاد شرکت نکردم. البته هر که منصوب شد رفیق من بود، دبیر شورای عالی مناطق آزاد هم رفیق من است، اما منافع مردم برای من مهم‌تر است.

 

وی ادامه داد: متاسفانه ما برای آدم‌ها صندلی‌ پیدا می‌کنیم نه برای صندلی‌ها آدم! حق شناس از رسانه‌ها خواست از امروز نگاهشان به منطقه آزاد انزلی باشد که چه گرفتند و چه تحویل خواهند داد. این آشکارترین چراغ سبز عالی‌ترین مدیر دولتی در گیلان برای زیر ذره‌بین قرار دادن عملکرد مدیران بود که به قول ایشان با دوست و فامیل بازی، منصوب شدند.

 

گردشگری گیلان، ظرفیتی سردرگم

با توجه به وعده استاندار گیلان برای توسعه روستاهای استان، وی در دیدار با قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، پیشنهاد داد از سازه‌های قابل حمل سبک جهت اسکان گردشگران در روستاهای استان بهره گرفته شود. وی همچنین برای حمایت از سرمایه‌گذاران گردشگری دریایی اعلام آمادگی کرد.

 

گردشگری روستایی، کلید توسعه پایدار گیلان؛ برنامه‌ای بوده که حداقل سه تن از استانداران گیلان در ۸ سال اخیر بر آن تمرکز داشتند. اما نتایج حاصله تقریبا هیچ بود. در اولویت قرار دادن طرح‌های گردشگری برای دریافت تسهیلات، یکی از راه‌هایی بود که توسط مدیران دولتی در گیلان به اجرا درآمد اما توفیقی نداشت. گیلان حتی در سال ۱۳۹۷ به عنوان استان پایلوت اجرای طرح «جایگزینی اقتصاد گردشگری با اقتصاد نفتی» معرفی شد که سرنوشت نامعلوی داشت. حال باید منتظر ماند و دید هادی حق‌شناس استاندار فعلی گیلان برای توسعه گردشگری استان، چه رویه‌ای را دنبال خواهد کرد.

 

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام گیلان، از دیگر مواردی بوده که در سه ماه گذشته مورد تاکید استاندار قرار گرفت. بر مبنای آنچه که هادی حق‌شناس ارائه داده است؛ ظاهرا برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. در حالی که اعتبار عمرانی استان در سال جاری ۵ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود

برداشتن قفل پروژه‌های نیمه تمام و برخورد با مدیران ناکارآمد

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام گیلان، از دیگر مواردی بوده که در سه ماه گذشته مورد تاکید استاندار قرار گرفت. بر مبنای آنچه که هادی حق‌شناس ارائه داده است؛ ظاهرا برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استان به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است. در حالی که اعتبار عمرانی استان در سال جاری ۵ هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.

استاندار گیلان تلاش دارد با همین میزان اعتبار ابتدا پروژه‌های اولویت‌دار را شناسایی و سپس نسبت به  تکمیل آن‌ها اقدام کند.

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام فرهنگی گیلان نیز از دیگر موارد مورد توجه استاندار بوده است. وی در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رفع دغدغه‌های خبرنگاران و هنرمندان و مانع‌زدایی از سرعت گرفتن پروژه‌های فرهنگی گیلان را خواستار شد.

 

استاندار گیلان در این دیدار لزوم مطالبه‌گری رسانه‌ها در خصوص اولویت‌های اصلی گیلان را مهم برشمرد. این صحبت‌های استاندار در حالی مطرح شده که برخی از دستگاه‌ها مانند حوزه هنری، به جای هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، بودجه‌ها را به دلایلی نامعلوم و نامشخص برگشت می‌زنند و برای این کار خود که شهرستان مورد نظر و استان را همچنان رو به عقب نگه میدارد دلیل و منطق می‌آورند.

 

بر اساس آنچه که «غلامعلی جعفرزاده ایمن‌ابادی» دبیر تشکیلات حزب اعتدال و توسعه در گیلان و نماینده اسبق مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادعا دارد، وی در نخستین روزهای شروع به کار هادی حق شناس در کسوت استانداری گیلان، در مورد برگشت بودجه‌ها و مدیران متخلف با او گفت‌وگو کرده است.

جعفرزاده ایمن‌آبادی در مصاحبه با مرور عنوان کرده؛ من اسامی دستگاه‌هایی که بودجه آنها به خزانه برگشت خورده بود را به آقای دکتر حق شناس استاندار گیلان ارائه دادم و از ایشان خواهش کردم فورا مدیران مربوطه را عزل کند.

 

فارغ از مباحثی که این نماینده پیشین مجلس در مورد عدم رعایت قانون توزیع متوازن و تخصیص اعتبارات مطرح کرده، با نگاهی اجمالی به وضعیت حال حاضر گیلان، ضایع شدن آشکار حق استان در توزیع بودجه‌های ملی را می‌توان به خوبی مشاهده کرد.

 

اینکه در ۸ ماه نخست سال ۱۴۰۳ تمام پروژه‌های عمرانی گیلان تعطیل باشند، فاجعه‌ای مصیبت‌بار برای استان است که تا این لحظه مدیران دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان شهرستان‌های گیلان در مجلس درباره آن سکوت اختیار کرده‌اند و پاسخگو نیستند.

امیدواریم استاندار گیلان، در این مورد به صورت شفاف اطلاع‌رسانی کند و با شجاعت تمام در برابر کم‌کاری‌های مدیران ایستادگی نماید زیرا مردم گیلان دیگر نه وقتی برای درجا زدن دوباره دارند و نه توانی برای برگشت هر چه بیشتر به عقب.

 

زیرساخت‌های فقیر فرودگاه رشت

استاندار گیلان نشستی هم با سفرای مالزی، فیلیپین و سریلانکا داشت وی در این نشست برای نقش‌آفرینی بیشتر گیلان جهت توسعه خطوط پروازی به شرق آسیا اعلام آمادگی کرد. البته استاندار مشخص نکرد که این هدف چگونه قرار است عملیاتی شود با توجه به اینکه زیرساخت‌های فرودگاه استان وضعیت مطلوبی ندارد و دچار کمبود شدید امکانات است.

 

با مدیران و کارکنان سمی چه باید کرد؟

مراسم پویش درختکاری امسال با حضور دکتر هادی حق شناس برگزار شد. وی در این مراسم خواستار کاشت درخت به عنوان شرط صدور پایان کار ساختمانی در گیلان شد. استاندار گیلان در این مراسم همچنین یکی از شاخص‌های اصلی ارزیابی مدیران را میزان فعالیت آنان در توجه به منابع طبیعی و کاشت درخت در فضاهای تابعه خود ذکر کرد.

 

***

به نظر می‌‌رسد که استاندار بومی گیلان به رغم سرعت عمل، دانش ستایش برانگیزش و نیز اجماع نسبی که در این  ۱۰۰ روز برای مدیریت استان فراهم کرده مسیر سخت و استواری را پیش روی خود دارد.

با این حال، آیا او بر مشکلات پیش روی خود سیطره خواهد یافت؟ یا همچون استانداران پیشین پس از مدتی از مسیر خود باز می ماند و جذب روزمره های روال بورکراتیک اداری خواهد شد؟ مهارت های فردی، تجربه مدیریتی او در نهادهایی چون استانداری گلستان، سازمان بنادر و البته مجلس شورای اسلامی نشان خواهد داد که او چگونه در برابر این موانع و معضلات ایستادگی خواهد کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.