استاندار گیلان در جلسه تنظیم بازار گفت: قیمتگذاری کالاها در شرایط غیرعادی و جنگی باید تابع مصالح ملی باشد.
«هادی حق شناس» روز گذشته در جلسه تنظیم بازار استان با تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت اقلام و مواد غذایی به تفاوت شرایط جنگی و عادی اشاره کرد و گفت: در شرایط عادی، قواعد بازار مشخص و بر مبنای عرضه و تقاضا است، اما در شرایط غیرعادی، قیمتگذاری باید تابع مصالح ملی باشد و کسب سود از وضعیت کنونی، زیبنده ملت ایران نیست.
وی تصریح کرد: نان، بنزین، مرغ، آب، برق و گاز از جمله نیازهای ضروری مردم است که هماینک به وفور و فراوانی در بازار وجود دارد و مشکلی در تامین آنها نیست ضمن آنکه بازار هم اینک به تعادل رسیدهاست.
لازم به ذکر است: هفته گذشته به رغم ورود ناگهانی چند میلیون مسافر به گیلان در حالیکه کمبودی در فرآوردههای نفتی یا مواد غذایی و اقلام مورد نیاز مردم در سطح استان گزارش نشد و صفهای طولانی پمپهای بنزین به وضعیت عادی خود بازگشت در عین حال شهروندان از گرانی و افزایش قیمت برخی اقلام از جمله برنج محلی، روغن، مرغ و نرخ کرایه گلهمند بودند. از ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ تاکنون چهار و نیم میلیون مسافر وارد استان شده و اقامت کردند.