قفل بانکی بروی فعالیت ۹۰ واحد تولیدی صنعتی گیلان

انتقاد کانون کارفرمایی صنایع گیلان از بانکها؛

26

رئیس کانون کارفرمایی صنایع گیلان گفت: قفل بانکها بروی فعالیت ۹۰ شرکت تولیدی استان مانع از اشتغال زایی شده است.

«محمد رسول سماکچی» خواستار بررسی و تعیین تکلیف وضعیت ۹۰ واحد تولیدی که به دلیل بدهی بانکی تعطیل شده انده از سوی دولت جدید شد و اظهار کرد: از رئیس جمهور انتظار داریم بانکها را ملزم کند قفل خود را از روی کارخانه های مقروضی که به حالت تعطیل درآمده‌اند، بردارند.

 

وی ادامه داد: دولت می‌تواند از طریق وزارت امور اقتصاد و دارایی و بانک مرکزی؛ بانکهای استان را مکلف به راه اندازی این واحدهای تولیدی کرده و این کارخانه ها تعیین تکلیف شوند، همچنین دولت جدید دستور سریع واگذاری این واحدهای صنعتی به افراد صالح را صادر کند.

وی تاکید کرد: استان گیلان ۱۲۰ واحد تعطیل داشت که از این تعداد ۳۰ واحد در دولت سیزدهم راه اندازی شد؛ با احیای این ۹۰ واحد صنعتی راکد تعطیل شده توسط بانکهای گیلان میزان اشتغال استان رشد خوبی می یابد.

سماکچی با اشاره به تاکید رئیس جمهور شهید به احیای کارخانه الکتریک گیلان، اظهار کرد: شهید جمهور در جریان سفر به گیلان در جایگاه رئیس قوه قضائیه از واگذاری این واحد تولیدی به افراد ناصالح جلوگیری کرد اما پس از گذشت چهار سال هنوز صندوق بازنشستگی کشوری اقدام سازنده ای برای احیای این کارخانه انجام نداده است و انتظار است رئیس جمهور منتخب دستورات لازم را در این خصوص صادر کند.

 

عضو خانه صنعت استان گیلان و کشور اظهار کرد: یکی دیگر از مطالبات این کانون ابقاء مسئولیت مدیران ادارات غیرسیاسی تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تامین اجتماعی است تا اقدامات کارشناسی این ادارات در خصوص حل مشکلات کارگران، کارفرمایان و تولیدکنندگان به نحو احسن ادامه‌دار باشد.

 

وی تصریح کرد: یکی از وعده‌های رئیس جمهور منتخب تطبیق حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان دولتی و تامین اجتماعی با نرخ تورم بود، امسال حقوق کارمندان دولت ۲۰ درصد و حقوق کارگران ۲۲ درصد افزایش یافت باتوجه به تورم حدود ۴۰ درصدی کشور کارگران درخواست دارند این مابه‌التفاوت مصوب و به آنها پرداخت شود.

لازم به ذکر است؛ در سالهای اخیر تعیین تکلیف ما به التفاوت نرخ ارز، تسهیلات دریافتی، بدهی بانکی و درخواست تسهیلات و استمهال بدهی بانکی از مهم‌ترین درخواست‌های واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و در گرو بانکهای گیلان بود که به رغم مصوبات کارگروه رفع موانع تولید، همچنان بانکها به اجرای این مصوبات بی توجه بوده اند.

 

 

 

 

نظرات بسته شده است.