«رضا مسرور» دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، در جریان بازدید از بندر آستارا، از برنامه دولت برای راهاندازی منطقه آزاد مشترک آستارا خبر داد.
دبیر شورای عالی مناطق آزاد تصریح کرد: شهرستان آستارا به دلیل موقعیت ممتاز خود، میتواند به یک منطقه آزاد مشترک با جمهوری آذربایجان تبدیل شود و نقش مهمی در تقویت روابط اقتصادی ایفا کند.
مسرور همچنین با اشاره به سیاست دولت مبنی بر توسعه همکاریهای اقتصادی با همسایگان، عنوان کرد: طبق دستور رییسجمهور، ایجاد مناطق آزاد مشترک با کشورهای همجوار در دستور کار قرار دارد و برای این منظور، مذاکرات و برنامهریزیهایی با چند کشور آغاز شده است.
وی افزود: در این راستا اقدامات و رایزنیهایی با کشورهای ترکیه و پاکستان انجام شده و هماکنون برنامهریزی و بررسی طرح مشابهی با جمهوری آذربایجان در حال پیگیری است.
گفتنی است شهرستان بندری آستارا، در مرز مشترک با جمهوری آذربایجان و مجاور استان اردبیل قرار دارد و نخستین بندر خصوصی تجاری کشور نیز در این منطقه ساخته شده است.