با مدیران رانتی برخورد می‌کنیم

بازرس کل گیلان؛

25

مدیرکل سازمان بازرسی گیلان در دومین نشست خبری با رسانه‌ها به برخورد با مدیران رانتی تاکید کرد و افزود: با مدیرانی که با هزینه‌های میلیاردی در انتخابات برای افراد و سیاسیون دنبال پست و منصب هستند برخورد می‌شود.

به نقل از فارس، «جان‌احمد آقایی» در ادامه با تاکید به اینکه مدیران سیاسی و رانتی هیچ جایگاهی در جامعه ندارند از برخورد نظام قضایی با متخلفان اداری و سوءاستفاده‌کنندگان در دستگاه‌های اجرایی خبر داد و گفت: مدیرانی که در ایام انتخابات هزینه‌های میلیاردی می‌کنند باید بدانند که دستگاه‌های نظارتی خواهد ایستاد و تمام‌قد در برابر مدیران نالایق، سودجو و فرصت‌طلب خواهد گرفت و این راهبرد ما در دولت جدید است.

 

وی با بیان اینکه مدیران نباید پست و مسئولیت را یه طعمه بدانند، گفت: از مدیران پاک‌دست و لایق حمایت می‌کنیم اما اگر مدیری سوءاستفاده، به انفال و بیت‌المال تجاوز و حقوق مردم را نادیده بگیرد، با جدیت برخورد می‌کنیم.

آقایی در ادامه به تشریح اقدامات در مدت حضور ۵۰ روزه خود پرداخت و گفت: این استان در کنار کشاورزی بودن، استانی صنعتی و گردشگری نیز بوده و باید موردتوجه و حمایت قرار بگیرد.

 

وی از ورود سازمان بازرسی به تعطیلی بندر آستارا خبر داد و گفت: این بندر حدود ۹ ماه تعطیل بود اما چون در توسعه صادرات و گردشگران نقش داشت، با پیگیری‌های صورت‌گرفته در جریان بازگشایی قرار گرفت.

بازرس کل گیلان با اشاره به تاکید مقام رهبری بر فعال‌کردن اقتصاد دریا محور گفت: علی‌رغم اینکه مواهب الهی در کشور و گیلان نظیر دریا وجود دارد در بسیاری از بخش‌ها از جمله صادرات چمدانی و گردشگری توفیقات قابل‌توجهی عاید نشده است.

آقایی با اشاره به نقش غفلت مدیران در توسعه فعالیت‌های اقتصادی در بندر آستارا، تصریح کرد: بسیاری از ظرفیت‌هایی صادراتی این بندر با غفلت‌های صورت‌گرفته، از بین رفته و یا تحلیل رفته است که با ورود سازمان بازرسی و تعیین ضرب‌الاجل، گسترش فعالیت‌های اقتصادی را شاهد خواهیم بود.

مدیرکل سازمان بازرسی گیلان سرمایه‌گذاری را در گرو امنیت و احتمال سوددهی دانست و گفت: در بندر آستارا علاوه بر تأکید بر جمع‌آوری رسوب و لای‌روبی، سطح فعالیت بندری را نیز برای  گسترش داده‌ایم که نتیجه آن فعالیت جوانان آستارایی بوده است.

بازرس کل گیلان با اشاره به آخرین وضعیت صنایع پوشش رشت، گفت: در شورای بیت‌المال به این شرکت که چالش‌های زیادی داشت ورود کردیم و از قطعه‌قطعه شدن و ازبین‌رفتن کامل شرکت گرفته شد و خوشبختانه این شرکت در حال فعالیت است و توسعه خواهد یافت.

آقایی با بیان‌ اینکه همچنان نیز برخی‌ها به دنبال ازبین‌بردن پوشش هستند، تصریح کرد: خدمتی که حجت‌الاسلام خلیلی در جهت احیا واحد‌های صنعتی و تولیدی کرد بسیار حایز اهمیت و ماندگار در تاریخ استان است.

 

وی به موضوع پسماند در گیلان اشاره کرد و افزود: همسو با بسیاری از استان‌ها، استان‌های شمالی با شدت و بحران بیشتری با زباله مواجه هستند اما اقدامات انجام شده پیرامون پسماند در گیلان صرفاً در حد گفتاردرمانی بوده هرچند همه دستگاه‌ها تلاش خود را انجام داده‌اند.

 

بازرس کل گیلان با تأکید بر اهمیت تفکیک زباله، گفت: مردم زباله را در استان تفکیک می‌کنند اما شهرداری‌ها همه را با هم جمع‌آوری می‌کنند و امروزه دستکم ۲۰ سراوان در استان داریم و هر کسی بگوید تفکیک زباله در استان انجام می‌شود، دروغ است.

 

آقایی از تخصیص ۶۵ میلیارد تومان جهت ساماندهی دو رودخانه رشت در دولت روحانی خبر داد و گفت: اگر این پول در اختیار چند تبعه افغانستانی قرار می‌گرفت الان دو رودخانه رشت پاک و ساماندهی شده بود.

وی افزود: دولت هر اعتبار و بودجه‌ای که برای ساماندهی دو رودخانه رشت تخصیص بدهد باید آن را در اختیار دستگاه متعهد، کارآمد و باتجربه بگذارد و از آن پاسخگویی بخواهد.

بازرس کل گیلان از ضرورت پنجره واحد سرمایه‌گذاری و مدیرتی در استان تأکید کرد و گفت: همه متولیان صدور مجوز باید در اتاق بازرگانی رشت مستقر و ظرف یک ماه مجوزهای لازم را صادر کند و در کنار آن باید پنجره واحد مدیریتی نیز تحت مسئولیت استاندار تشکیل شود.

آقایی با اشاره به وجود طرح‌های عمرانی نیمه‌تمام در استان، خاطرنشان کرد: برخی از طرح‌ها به دلیل کمبود مصالح، مطامع پیمانکاران، ضعف دستگاه‌های اجرایی و..‌. معطل مانده‌اند اما در دوره کنونی این اجازه به هیچ‌کس نخواهیم داد.

نظرات بسته شده است.