رئیس مرکز مدیریت راه های گیلان، از بارش خفیف برف در ۶ محور کوهستانی خبر داد و گفت: بارش برف در محورهای مواصلاتی شهرستان های تالش، رضوانشهر، رشت، بندرانزلی، شفت و آستارا نیز آغاز شده است.
این در حالیست که با وجود صدور هشدار نارنجی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ۴ استان و احتمال کولاک و بهمن طی روز سهشنبه، تا این لحظه اطلاعیهای از سوی ستاد بحران استانداری درباره تعطیلی مدارس و ادارات استان اعلام نشده است.
همه محورها باز است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان گفت: در پی بارش برف از صبح امروز ، تمام جاده های گیلان به غیر از محور پونل – خلخال باز است و تردد خودروها در محورهای برف گیر با زنجیر چرخ جریان دارد.
فریبرز مرادی تصریح کرد: به دلیل بارش سنگین برف، کولاک و خطر ریزش بهمن، جاده پونل به خلخال تا اطلاع بعدی مسدود است.
«فریبرز مرادی» از تلاش مداوم 420 مامور راهداری با 270 خودروی سبک و سنگین و برف روب در جاده های گیلان برای بازنگهداشتن مسیرها خبر داد و افزود: در حال حاضر، در محورهای سراوان – سنگر ، سنگر – سیاهکل ، جنوب شهر رشت و شمال شهرستان رودبار به شدت برف میبارد.
فعالیت غیرحضوری برخی مدارس استان
در پی بارش برف فعالیت آموزشی برخی از مدارس گیلان امروز، ۱۱ اسفند غیر حضوری شده و بقیه مدارس استان به روال عادی فعال هستند.
«نرگس دستیار»، سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش استان گفت: فعالیت آموزشی مدارس مقطع ابتدایی دیلمان، عمارلو، سنگر، رودبار و مدارس ییلاقی و عشایری املش، رحیمآباد، تالش، رضوانشهر و ماسال و اطاقور، رحمت آباد و بلوکات امروز شنبه، ۱۱ اسفند ماه به صورت غیر حضوری و در بستر شاد برگزار میشود.
مدارس شیفت عصر غیرحضوری شدند
همچنین روابط عمومی آموزش و پرورش گیلان اعلام کرد: فعالیت آموزشی کلیه مدارس استان در شیفت عصر روز شنبه مورخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ به صورت غیرحضوری و در بستر شاد برگزار میگردد.