قریب به یک ماه از ساماندهی موقت دستفروشان رشت به بهانه برگزاری اجلاس استانهای حاشیه دریای خزر، امروز فرماندار رشت خواستار ساماندهی دایمی دستفروشان شهری و حومه رشت شد و بساط آنها را عامل اصلی ترافیک عنوان کرد.
برگزاری اجلاس دو روزه خزر آزمون خوبی برای مدیریت شهری بود تا برای چند روزی پیاده راه شهرداری رشت را از حضور دستفروشان بومی و غیر و بومی خلوت کرده تا این پیاده راه فرهنگی نفسی تازه کند. اقدامی که به شدت از سوی شهروندان مورد استقبال قرار گرفت.
با این حال پس از پایان اجلاس خزر، بار دیگر پیاده راه شهرداری و خیابانهای منتهی به آن به اشغال انبوهی از بساط دستفروشان درآمد که پشت شان به برخی مدیران و نمایندگان حوزه مدیریت شهری گرم است و این درحالیست که بساط گاری کبابی ها و چای فروشان و نیز تردد بی وقفه موتورسیکلت سواران، مسیرهای تردد عابران را مختل کرده است.
در همین رابطه امروز فرماندار شهرستان رشت با اشاره به اینکه برخی از دستفروشان به کانونهای قدرت پنهان متصل هستند خواستار ساماندهی آنان در حوزه شهری رشت شد.
«سیداسماعیل میرغضنفری»در شورای ترافیک شهرستان رشت با اشاره به اینکه تعدد دستفروشان در حوزه شهری و خارج شهر از عوامل ترافیک هستند اظهار کرد: دستفروشان و گاری کبابیها در سطح شهر و در خارج از شهر در مسیر رشت به خصوص در مسیر تهران محدوده گلسرک از عوامل ترافیک هستند.
وی بیان کرد: اگرچه در داخل شهر مجموعه شهرداری هر از گاهی نسبت به جمعآوری دستفروشان اقدام میکند اما شهرداری در داخل شهر و اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای در خارج شهر باید نسبت به این موضوع با جدیت ورود کنند.
فرماندار شهرستان رشت اضافه کرد: اگر چه برخی از دستفروشان در پشت کانونهای قدرت پنهان هستند و با یک ارتباط و تماس به فعالیت خود ادامه میدهند اما ساماندهی دستفروشان باید جدی گرفته شود.