رای دیوان عدالت اداری منتفی شد

استاندار: دهیاران برای اسناد عادی مسکونی پروانه صادر کنند

0 8

استاندار گیلان، خواستار رسیدگی به مشکلات مربوط به تالاب انزلی و بستر سفیدرود و طرح هادی روستایی شد و گفت: رای دیوان عدالت اداری مبنی بر عدم صدور پروانه ساخت، منتفی شده و دهیاران می توانند برای اسناد عادی دارای کاربری مسکونی پروانه صادر کنند.

 

«هادی حق شناس » در شورای برنامه ریزی و توسعه گیلان، یکی از انتظارات دولت چهاردهم از استان ها را تهیه برش استانی برنامه هفتم و آمایش سرزمینی دانست.

 

وی سفر رئیس قوه قضائیه را نقطه عطفی در گیلان به واسطه حل مسئله تالاب انزلی دانست و افزود: برخی از اراضی به نام دولت سند زده شده بود؛ این در حالی است که مساحت تالاب کمتر از ۲۰ هزار هکتار بوده، اما حدود ۲۵ هزار هکتار محاسبه شده و برای مردم مشکلاتی را ایجاد کرده که این مسئله حل شد.

استاندار گیلان با اشاره به مشکلات بستر سفیدرود، عنوان کرد: قرار شد که با تعیین مشاور، اصلاحات محدوده بستر سفیدرود نیز انجام گیرد؛ برای طرح های هادی نیز امکان صدور پروانه ساخت برای اراضی دارای کاربری مسکونی وجود دارد.

 

وی یکی از انتظارات دولت چهاردهم از استان ها را تهیه برش استانی برنامه هفتم و آمایش سرزمینی دانست و خاطرنشان کرد: کارگروه های ذیل شورای برنامه ریزی استان را برگزار کردیم تا مسائل را احصا و اولویت ها را مشخص کنیم و بدانیم که از مسئولان ملی چه بخواهیم.

 

استاندار گیلان با تاکید بر لزوم مسئله محوری در بخش های کشاورزی و زیست محیطی و منابع آب و مسکن و گردشگری و…، عنوان کرد: با نمایندگان استان در مجلس به تفاهم رسیدیم که مسائل استان را در سطح ملی مسئله به مسئله پیگیری کنیم تا هم برای استان خروجی داشته باشد و هم مردم این توسعه را لمس کنند.

 

وی با بیان اینکه مسائل گیلان در چارچوب برش استانی برنامه هفتم و آمایش سرزمینی پیگیری می شود، تصریح کرد: ۱۸۰ هکتار گلخانه داریم، اما ظرفیت استان بیشتر است و باید در برنامه پنج ساله به ۴۰۰ هکتار برسد.

 

وی با اشاره به وجود ۹ هزار هکتار آب بندان در گیلان، بیان کرد: سالانه ۶۰ هزار تن آبزی پروری در گیلان داریم و لذا با همکاری اداره کل شیلات استان زمینه تولید ۱۰ هزار تن آبزی پروری در آب بندان ها فراهم شود.

وی یکی از مسائل گیلان را در حوزه مسکن و تامین زمین دانست و تاکید کرد: تمام اراضی گیلان درجه یک و درجه دو است که امکان تغییر کاربری ندارد، یعنی در روستاها هیچ کاری نمی توان کرد لذا باید قانون را برای گیلان ویژه ببینیم.

 

حق شناس با بیان اینکه به جای ویلاسازی و نابودی اراضی ارزشمند گیلان، به دنبال شناسایی قطعات ۵۰ و ۱۰۰ هکتاری با محور بلندمرتبه سازی هستیم، گفت: زمین دارایی استان است و نباید در قالب ماده ۹۹ و ماده ۱۰۰ به راحتی به ویلاهای دو هزار متری تبدیل شود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.