توزیع مرغ در گیلان افزایش یافت؛

گرانی در قطب تولید مرغ کشور

0 ۱۰۷

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از افزایش توزیع مرغ در استان خبر داد.

 

« قاسم جوادزاده» مقتدر گفت: روزانه به طور میانگین 300 تا 350 تن مرغ در گیلان توزیع می‌شود و مشکلی در تامین نیاز استان نیست.

 

به رغم گفته‌های معاون بازرگانی جهاد کشاورزی گیلان در تامین مرغ مورد نیاز استان، اما شهروندان از گرانی مرغ ابراز گلایه می‌کنند. طی دو روز پایانی هفته گذشته و همزمان با حضور مسافران، قیمت مرغ گرم در بسیاری از مناطق به مرز هرکیلو 170 هزار تومان رسید که موجب گلایه شهروندان از نبود نظارت بر بازارهای فروش مواد غذایی شد.

 

این در حالی‌ست که گیلان یکی از استان‌های مهم تولیدکننده مرغ کشور است و با تولید روزانه به طور میانگین بین 600 تا 650 تن مرغ، علاوه بر استان، بخش بزرگی از مصرف بازار بزرگ تهران را نیز تامین می‌کند.

 

همه‌ساله در ایام تعطیلات نوروز و تابستان، این استان میزبان حجم زیادی از جمعیت است. با این حال از هفته پیش به علت حجم بالای ورود مسافران به گیلان، علاوه بر صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها و نانوایی‌ها، همچنان کمبود و گرانی درعرضه برخی از کالاهای اساسی مهم همچون مرغ وجود دارد.

 

به نظر می‌رسد با آن‌که گیلان رتبه سوم تولید مرغ کشور را داراست، از قبل هچ تمهیداتی برای افزایش نیاز بازار در پی ورود میلیونی مسافران پایتخت و نظارت بر تنظیم بازار‌اندیشیده نشده بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.