وعده‌های بی‌سرانجام به کارکنان عوارضی امامزاده‌هاشم

ساماندهی و درخواست تعیین تکلیف از استانداری گیلان؛

0 20

شهریور امسال همزمان با الکترونیکی شدن جایگاه عوارضی امامزاده هاشم، ۳۰ نفر از کارکنان این عوارضی شغل خود را از دست دادند. این نیروها حتی در مهر ماه امسال در اعتراض به بیکاری ناخواسته در مقابل استانداری گیلان دست به تجمع زدند و خواستار تعیین تکلیف خود شدند. اما تاکنون اقدامی برای جذب آن‌ها در دستگاه‌های دیگر انجام نشده است.

 

بررسی‌های مرور نشان می‌دهد؛ ۱۳ نفر از پرنسل زیرمجموعه شرکت آزاد راه قزوین – رشت و ۱۷ نفر از کارکنان زیرمجموعه شرکت خدمات تجارت که مجموعا ۳۰ نفر هستند تا پایان مهر ۱۴۰۳ با شرکت آزاد راه قزوین- رشت قرارداد کاری داشتند.

 

یکی از کارکنان تعدیل شده عوارضی امامزاده هاشم در این زمینه به مرور گفت: «امین شعبانی» مدیرعامل شرکت به آنان قول مساعد داده بود؛ همه این نیروها را بعد از الکترونیکی شدن عوارضی امامزاده هاشم، به مدت دوماه همراه با پرداخت حقوق و مزایا حفظ کرده و بعد از دو ماه برای تعیین تکلیف آنان اقدام کند؛ تا در این مدت نیروها ضمن ساماندهی در شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه یا شرکت توسعه و زیرساخت و توسعه حمل و نقل،  برای گذران زندگی حقوق دریافت کنند.

 

به گفته وی در دو سه ماهه اخیر، نیروهای بیکار شده عوارضی امامزاده هاشم به شکل حضوری با استاندار گیلان، رییس کل دادگستری و دادستان کل دیدار و خواستار رفع مشکل‌شان شدند. حتی مقابل وزراتخانه راه و شهرسازی تجمع کرده و موضوع را از طریق اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ایی کشور پیگیری کردند اما به هیچ نتیجه ایی نرسیدند.

 

آنطور که کارکنان عوارضی امامزاده هاشم خبر دادند؛ ظاهرا شرکت آزاد راه قزوین – رشت برای اینکه با آنان یک قرداد ۲ ماهه دیگر منعقد کند تا در این ۲ ماه تکلیفشان مشخص شود و در جای دیگری به کارگیری شوند آنان را مجبور به امضای استعفانامه کرده است تا بعد قرداد جدید را منعقد کنند. آنها هم مجبور به تن دادن به این خواسته شدند.

به گفته این نیروها، حال چند روز تا پایان قرداد آنان باقی مانده و نه تنها هیچ خبری از ساماندهی و تعیین تکلیف آنان نشده بلکه کسی هم پاسخگو نیست.

 

«امین شعبانی» مدیرعامل شرکت آزادراه رشت – قزوین در این زمینه به مرور گفت: در مورد نیروهایی که به شرایط فعلی اعتراض دارند باید عرض کنم ما کسی را بیرون نمی‌کنیم و برخورد ما سلیقه‌ای نیست. ما مجری قانون هستیم و وظیفه داریم در چهارچوب قانون، آن چیزی که به ما تکلیف می‌شود را اجرایی کنیم.

 

وی گفت: بر اساس بند ی تبصره ۱۸ بودجه سال ۱۴۰۱، الکترونیکی شدن عوارضی‌ها باید اجرایی می‌شد. شعبانی ادامه داد: اما در حوزه گیلان با توجه به ملاحظاتی که در مورد مردم روستاهای شهرستان رودبار تا امامزاده هاشم در مورد پرداخت عوارض وجود داشت این کار با تاخیر انجام شد.

 

شعبانی اضافه کرد: طبق بند ک تبصره ۱ بودجه سال ۱۴۰۲ مجلس، وزارت راه و شهرسازی را موظف کرد کلیه عوارضی‌هایی که به صورت دستی فعالیت می‌کنند الکترونیکی شوند که خب این کار امتیازاتی بسیار زیادی برای خدمت‌رسانی بهتر و بیشتر برای خود مردم داشت. بنابراین شرکت آزاد راه قزوین – رشت هم فارغ از مشکلاتی که در حوزه رودبار با آن مواجه بود طبق قانون و با تاخیر البته در تاریخ ۲۸ شهریور امسال، قانون الکترونیکی شدن جایگاه‌ها از جمله جایگاه عوارضی امامزاده هاشم را به اجرا درآورد.

 

مدیرعامل شرکت آزادراه رشت – قزوین ادامه داد: از تاریخ ۲۸ شهریور امسال تا همین الان ما این نیروها را بخاطر زحماتی که در عوارضی امامزاده هاشم کشیده بودند و سال‌ها در آنجا فعالیت کرده بودند همچنان به خدمت گرفتیم در حالی که مسئولیتی در این حوزه نداشتیم. شرکت آزاد راه قزوین – رشت همان مبالغی که به ازای هر کدام از نیروها در عوارضی پرداخت می‌کرد را پس از الکترونیکی شدن جایگاه، باید به شرکت‌های مشاوری که سیستم را راه‌اندازی کرده‌اند پرداخت کند.

 

شعبانی بیان کرد: برای ساماندهی این نیروها، شرکت آزاد راه قزوین – رشت مکاتباتی را با وزارتخانه انجام داده و موضوع را به اطلاع استانداری گیلان هم رسانده است. در طول دو ماه اخیر با هماهنگی که با سهامدارات شرکت انجام دادیم نیروهای عوارضی را همچنان طبق قرارداد نگهداشتیم اما این قرارداد به زودی به پایان می‌رسد و دیگر به ما اجازه داده نمی‌شود تمدید قرارداد انجام دهیم.

 

وی افزود: از استاندار گیلان درخواست می‌کنم از طریق بانک تجارت استان، شرکت خدمات تجارت، ادارات مربوط با راه و شهرسازی، بنادر، کشتیرانی، سازمان راهداری و راه‌اهن این نیروها را که واقعا در این سال‌ها زحمت کشیدند به صورت قراردادی یا شرکتی جذب کنند تا در شهرستان‌های مختلف به کار گرفته شوند. این درخواست ما از استانداری گیلان است.

 

لازم به ذکر است؛ پس از حضور هادی حق شناس در مسئولیت استانداری گیلان، نیروهای تعدیل شده عوارضی امامزاده هاشم خواستار رفع مشکلاتشان از سوی استانداری بودند اما خبرها حاکیست حتی استانداری گیلان هم اعلام کرده این موضوع به آن ارتباطی ندارد و پرسنل بیکار شده این عوارضی باید مشکل خود را از طریق دیگری پیگیری کنند.

 

این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که کارکنان تعدیل شده عوارضی امامزاده هاشم اعلام می‌کنند همه راه‌ها را برای رفع مشکلشان طی کرده‌اند و واقعا دیگر نمی‌دانند باید چه اقدامی انجام دهند تا به درخواست شان رسیدگی شود.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.