پویش آنلاین‌سازی دانش آموزان آفلاین در گیلان

0 825

همزمان با راه اندازی شبکه‌ی آموزشی شاد و تاکید وزارت آموزش و پرورش بر استفاده دانش آموزان از اپلیکیشن آموزشی مخصوص آموزش ‌وپرورش، انتقادات زیادی از سوی خانواده های کم برخودارو بی بضاعت مبنی برعدم دسترسی به تبلت ، گوشی های هوشمند و ناتوانی از تهیه آنها ابراز شد.

تاکید آموزش وپرورش به نصب این اپ آموزشی در حالی موجب سرگردانی و ناتوانی برخی از خانواده های نیازمند شده که در طی دو ماه گذشته بسیاری از معلمان مدارس گیلان در کنار شبکه‌ی آموزش تلویزیون از طریق سایر اپلیکیشن‌های فضای مجازی به تدریس و ارایه تکالیف به دانش آموزان اقدام کرده بودند.

از سوی دیگر هفته‌ی گذشته « نادر جهان آرای » مدیر کل آموزش و پرورش گیلان نیز به دسترسی ۳۲ درصد دانش آموزان مقطع ابتدایی گیلان به بسترهای اینترنتی و شبکه شاد خبر داده و گفته بود: ازمجموع ۲۰۹۱ مدرسه ابتدایی گیلان، ۱۶۶۷ مدرسه ( ۷۹ درصد) به شبکه آموزشی شاد متصل شده اند.

طبق آمارهایی که از دانش‌آموزان کم برخوردار در نقاط مختلف ایران از جمله گیلان منتشرشده پیش‌بینی می‌شود جمعیتی در حدود ۳ میلیون یا بیشتر به دلیل فقر مالی و یا عدم پوشش شبکه اینترنت قادر به استفاده از آموزش‌های آنلاین نخواهند بود.

در همین رابطه مرکز نوآوری دانش‌آموزی مارلیک، موسسه‌ی مردم ‌نهاد آوای امیدیار گیل و موسسه‌ی خیریه ایزد دوستان شمال، با هدف کمک به تعدادی از دانش‌ آموزان مستعد اما نیازمند که پیش‌ ازاین شناسایی ‌شده‌اند، پویش اهدا یا امانت گوشی‌ و تبلت‌های هوشمند را در گیلان آغاز کرده است.

دانش‌آموزانی که از همان اسفندماه از طریق بعضی از همکلاسی‌هایشان اطلاع یافته‌اند دانش‌آموزانی که وضعیت مالی بهتری دارند حتی با وجود کرونا در خانه‌هایشان به‌ وسیله گوشی‌های موبایل یا کامپیوتر درس‌های جدید یاد گرفته‌اند اما آن‌ها به دلیل فقر مالی خانواده‌هایشان چند هفته آموزشی را ازدست‌ داده‌اند.

در این درخواست آمده است: انتظار ما از شهروندان عزیز هم استانی این است که برای برقراری پیوند دوباره این دانش آموزان مستعد باکلاس‌های آموزش آنلاین، اگر گوشی هوشمند و یا تبلت قابل‌استفاده‌ای دارند با مهربانی چند ماهی در اختیار کودکان و نوجوانان گیلان قرار دهند تا آنها در روزهای سخت دوری از مدرسه به دلیل همه‌ گیری ویروس کرونا، از یادگیری عقب نمانند.

دانش‌آموزان مدنظر برای اهدای این لوازم کمک‌آموزشی براساس پارامترهای مختلف مانند پایه تحصیلی، کیفیت نمرات در طول سال یا سال‌های گذشته، تعداد دانش‌آموز در هر خانواده انتخاب می‌شوند.

شهروندان گیلانی برای اطلاعات بیشتر و چگونگی ارسال کمک‌هایتان می‌توانید با این شماره‌ها تماس بگیرید:

۰۹۰۵۵۶۰۹۷۰۱ – ۰۱۳-۳۴۹۴۶

http://nimkatkon.ir

همچنین با حمایت و همراهی موسسه خیریه ایزد دوستان شمال امکان دریافت کمک های نقدی همراهان پویش گوشیتو نیمکت کن فراهم شده است.

شماره کارت:

۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۸۲۱۶۸۴

شماره حساب :

۶۴۰۵۷۱۰۲۷۸۴۶۱۳

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.