وعده‌هایی که سخنگوی دولت در سفر به گیلان داد؛

تلاش برای جلوگیری از فرار سرمایه از مناطق آزاد

0 ۲

«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در جریان سفری دو روزه، صبح دوشنبه با استقبال مسئولان گیلان وارد استان شد. مهاجرانی در بدو ورودش به گیلان با حضور بر سر مزار «هوشنگ ابتهاج» به مقام این شاعر نام آشنای ایرانی در باغ محتشم رشت ادای احترام کرد.

 

سخنگوی دولت در ادامه، دبیرستان مهرعظام در مقطع متوسطه اول در ناحیه یک شهرستان رشت که با همت خیرین مدرسه‌ساز ساخته شده است را افتتاح کرد. وی در حاشیه این مراسم گفت: بسته ویژه‌ای در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری در کشور طراحی شده که با همکاری استانداران در حال اجرا است.

 

به گفته او هدف اصلی این بسته، تقویت نقش‌آفرینی مناطق آزاد به‌عنوان پیشران‌های اقتصادی در مسیر توسعه و تولید ملی است. در ادامه و با حضور سخنگوی دولت و دیگر مسئولان استان، کلنگ‌ ساخت یک مدرسه در آج بیشه رشت بر زمین زده شد.

 

سخنگوی دولت همچنین به اتفاق استاندار گیلان، از دو مجتمع تولیدی دوچرخه و پوشاک واقع در منطقه آزاد انزلی بازدید به عمل آورد و ضمن گفت‌وگو با کارگران، در جریان روند کار و مشکلات آنها قرار گرفت.

 

منطقه آزاد انزلی در روزهای ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت، با هدف بیان عزم دولت چهاردهم برای توسعه‌ همکاری‌های اقتصادی و ترانزیتی با کشورهای منطقه، محل برگزاری شانزدهمین نشست خبری سخنگوی دولت خواهد بود.

 

دیدار و گفت‌وگو با استاندار گیلان، برگزاری نشست با فعالان اقتصادی حوزه اوراسیا در قالب شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت، بازدید از مجتمع بندری کاسپین، نقطه اتصال ریل و اسکله گردشگری مارینا و برپایی جلسات هم‌اندیشی با اهالی رسانه و نخبگان از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر دو روزه عنوان شده است.

 

لازم به ذکر است؛ با وجود تلاش دولت برای افزایش ۵۰ درصدی سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد ایران، کارشناسان می‌گویند موانع ساختاری و بوروکراسی گسترده، همچنان سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را دلسرد می‌کند؛ حال اما سخنگوی دولت در سفر به گیلان و بازدید از منطقه آزاد انزلی وعده داده دولت برای این معضل، برنامه دارد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.