ورزش کشور بیش از هرچیزی به زیرساختها، امکانات و تجهیزات روز دنیا نیاز دارد که احمد دنیامالی با سوابقش در عرصههای ورزشی و عرصههای مدیریت شهری نشان داده که میتواند تأمینکننده این نقص بزرگ ورزش کشور باشد.
نگاهی کوتاه به نتایج ملیپوشان حاضر در المپیک ۲۰۲۴ پاریس نشان میدهد رشتههای کشتی و تکواندو توانستند به دلیل ایجاد زیرساختها و امکانات و تجهیزات روز دنیا برای نخبگان خود، بهترین نتایج را کسب کنند.
از طرفی صحبتهای مهدی الفتی فینالیست ما در ژیمناستیک یا رضا علیپور در سنگنوردی که در عین شایستگی به دلیل فقر تجهیزات و امکانات و زیرساختها نتوانست مدال خوش رنگ و مرغوب المپیک را کسب کند، نشان میدهد ورزش ایران اگر در بحث تجهیزات و امکانات و زیرساختها کمی رشد و هزینه کند میتواند چندین برابر آن مدال از میادین بزرگ المپیک و جهانی کسب کند.
اگر نگاهی به سوابق دنیامالی در فدراسیون قایقرانی ایران بیاندازیم متوجه میشویم که تقریبا هرچه قایق و امکانات حرفهای قایقرانی داریم مربوط به دوران ریاست وی بوده است و رشد چشمگیر تعداد و مدال ورزشکاران قایقرانی در آوردگاههای بزرگ المپیک و بازیهای آسیایی هم به آن دوران باز میگردد.
در تیم بزرگ و ریشه دار ملوان هم که سال گذشته با کسب عنوان ششمی لیگ برتر فوتبال کشور، بهترین نتیجه تاریخ خود را کسب کرد. از زحمات و تلاشهای مدیرعامل، کادر فنی و بازیکنان تیم که در رسانهها هم فقط حرف از آنهاست بگذریم؛ مدیریت، رهبری و طراحی اصلی این موفقیت بزرگ ملوانها، بردوش دنیامالی بود.
در بحث علمی و سوابق اجرایی نیز مدارک مرتبط دنیامالی در حوزه دکترای برنامهریزی شهری، عمرانی و معماری و همچنین ساخت برج میلاد، تونلهای توحید، رسالت و نیایش و بوستان آب و آتش در تهران، نوید آنرا میدهد اگر نمایندگان مجلس به ایشان که کرسیهای ورزشی جهانی و آسیایی را سالها در اختیار دارند، حمایت و اعتماد کنند، شاهد تحولات مثبت و اثرگذار و حتی برج میلادی دیگر در ورزش کشور از لحاظ مدالآوری، زیرساختها و تجهیزات خواهیم بود.
تحولاتی در حوزههای امکانات و تجهیزات به روز ورزش دنیا که اتفاقا نقطه ضعف اصلی این روزهای ورزش کشور و نقطه قوت دکتر دنیامالی براساس سوابق و عملکرد است.
نظرات بسته شده است.