فاجعه نزدیک است؛

فروپاشی ایمنی بیمارستان‌های رشت

0 ۷

فرسودگی بیمارستان‌های رشت و نبود استانداردهای ایمنی در بسیاری از مراکز درمانی از جمله خیابان نواب، دیگر قابل انکار نیست. در جلسه ۱۶۱ کمیسیون بهداشت، محیط‌زیست و خدمات شهر شورای شهر رشت، ضمن اعلام هشدار نسبت به این وضعیت، بر ضرورت اقدام جدی دستگاه‌های مسئول تاکید شد.

 

«حسن کریمی کرنق»، رییس کمیسیون بهداشت و محیط‌زیست شورای شهر رشت، در این جلسه گفت: در رابطه با استانداردسازی ایمنی مراکز درمانی و بیمارستان‌های رشت، گزارشی از دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ما ارائه نشده است.

 

کریمی ضمن اشاره به فرسودگی ساختمان بیمارستان‌های شهر ابراز کرد: در کارگروه سلامت کمیسیون باید خلأها را شناسایی کرده و برای به حداقل رساندن خطرات و نحوه نوسازی زیرساخت‌ها برنامه‌ریزی کنیم.

 

«محمدحسن عاقل‌منش»، عضو دیگر این کمیسیون نیز در این جلسه عنوان کرد: این‌که اجازه داده شود مراکز درمانی رشت، با دارا بودن فاکتورهای ایمنی در حد ۵۰ درصد به فعالیت خود ادامه دهند قابل تامل است. مجمع نمایندگان گیلان باید برای رفع این معضل چاره‌ای بیاندیشد.

 

«شهرام مومنی»، رییس سازمان آتش‌نشانی شهرداری رشت، نیز در این جلسه تصریح کرد: اکثر بیمارستان‌های رشت ناایمن هستند. در حادثه بیمارستان قائم رشت، فقط به دلیل قطعی برق و از کار افتادن دستگاه‌ها، جان ۹ بیمار از دست رفت.

 

این مدیر شهرداری گفت: بیمارستان‌های دولتی رشت عمدتا دارای ساختمان‌های فرسوده و فاقد امکاناتی همچون راه‌پله فرار و آسانسور و… هستند. این مشکل در ساختمان‌های خیابان نواب که اکنون تبدیل به دهکده پزشکان شده نیز وجود دارد و ما به دلیل نبود این زیرساخت‌ها در صدور تاییدیه دچار معذورات هستیم.

 

دکتر «سیدمهدی ضیابری»، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، هم در سخنانی گفت: گیلان دارای ۳۴ بیمارستان فعال، شامل ۲۵ بیمارستان دولتی و ۹ بیمارستان خصوصی است و عمده بیمارستان‌های دولتی استان دارای ساختمان‌های فرسوده هستند.

 

وی تصریح کرد: استانداردسازی و ایمن‌سازی بیمارستان‌ها به دلیل محدودیت‌ها در کوتاه‌مدت قابل انجام نیست و راهکار ما جایگزین‌سازی است. این اقدام هم‌اکنون در بیمارستان پورسینا و بیمارستان رازی در حال انجام است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.