هجوم قاچاقچیان به جنگل‌های گیلان؛

محیط‌بان تالشی هدف گلوله قرار گرفت

0 ۶۳

«کامیار مرزبانی»، مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری گیلان، اعلام کرد: خدمت محمدی‌نژاد، محیط‌بان تالشی، هنگام گشت گروهی در جنگل‌های طولارود تالش و در پی درگیری، با گلوله اسلحه شکاری قاچاقچیان چوب به‌شدت مجروح شد. وی افزود: این قاچاقچیان ۶ اصله درخت جنگلی را قطع کرده بودند و همچنان تحت تعقیب هستند.

 

بر اساس آمار منابع‌طبیعی، گیلان رتبه اول، مازندران رتبه دوم و گلستان رتبه سوم قاچاق چوب را دارند. تنها در سال ۱۴۰۳، حدود ۸۳۴ تن چوب‌آلات قاچاق در گیلان کشف و ۱۰ نفر از کارکنان یگان حفاظت منابع‌طبیعی استان مجروح شدند.

 

طبق آمار یگان حفاظت منابع‌طبیعی گیلان، در نیمه نخست امسال، بیش از ۵۰۰ مترمکعب چوب قاچاق کشف و ضبط شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش داشته است.

 

لازم به ذکر است: در سالهای گذشته تعدادی از محیط بانان و جنگلبانان استان توسط قاچاقچیان به شهادت رسیدند؛ ناصر پیروی و رشید غفاری از جمله این شهدا هستند.

مساحت گیلان ۱,۴۰۴,۴۰۰ هکتار است که از این میزان، ۵۶۵ هزار هکتار مناطق جنگلی و ۲۴۴,۹۸۶ هکتار مناطق مرتعی است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.