میزگرد مرور؛ هادی الماسی در انتقاد از شهردار و شورای شهر رشت؛

مشاور روگذرها، علت احداث آن را توضیح دهد

0 ۴۴

 

میزگرد پایگاه خبری مرور گیلان با موضوع چالش‌های شهروندان و مدیریت شهری در رشت با حضور هادی الماسی (شهردار اسبق رشت ۱۳۷۴ـ۱۳۶۸)، مرتضی ‌شگفت (اولین شهردار منصوب شورای اول ۱۳۸۲-۱۳۸۰)، رضا رضایی‌راد (شهرساز) و حسن هادی‌زاده (کارشناس مدیریت شهری) برگزار شد. 

 

هادی الماسی، چهل و هفتمین شهردار رشت در دولت اول سازندگی و در روزهای سخت زلزله رودبار، در میزگرد تحریریه «مرور» و در انتقاد از احداث روگذرهای بتنی رشت، چنین بیان کرد: 

«روی یک کاغذ، برای فرزندانتان با ترسیم خطوط و کروکی‌ای از میدان جانبازان، میدان امام حسین و نیروی دریایی، طرحی بکشید.

 

در خلال اتصال این میادین در معبر همسطح، ازدحام خودروها را در دو سوی معبر به تصویر بکشید. سپس از کودکان (پسر یا دختر) بپرسید: بچه‌ها، نظرتان چیست؟ چگونه باید ازدحام خودروها و گره‌های ترافیکی در حد فاصل میدان جانبازان تا نیروی دریایی را حل کنیم؟ 

 

ببینید، امکان ندارد این کودکان خردسال در پاسخ بگویند: «تقاطع‌ها را به بالا ببریم».

 

بنابراین مشاور روگذرهای بتنی رشت باید حاضر شود و توضیح دهد که چرا در تقاطع امام حسین (ع) و نیروی دریایی، روگذر بتنی احداث کرده‌اند؟!»

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.