وجود ۳۲۲ نقطه خطرآفرین در سواحل دریا

0 356

طرح‌های سالم‌سازی دریا هر ساله در استان‌های ساحلی کشور اجرا می‌ود. با این حال در دو سال گذشته به علت وجود کرونا و کاهش سفرهای انبوه، این مهم تحت چالش قرار گرفته است. اگر چه این ایام موقعیت مناسبی برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های ساحلی بود. با نگاهی به مناطق اجرای طرح‌های سالم سازی دریا در سالهای اخیر، مواردی مانند کمبود امکانات رفاهی، بهداشتی، وجود انواع زباله‌های خانگی و پزشکی و صنعتی، ورود پساب و فاضلاب‌های شهری و شیمیایی کارخانه‌ها به دریا و… در کنار طرح‌ های سالم سازی دریا برای مسافران تابستانی گیلان مشکلاتی را به وجود آورده است.

مشکلاتی که نشان می‌دهد این طرحها چندان شایسته شهروندان نیست و بهتر بود دولت باید با سرمایه گذاران جدید وارد مذاکره شده تا واجدان شرایط با واگذاری بلند مدت ورود پیدا کنند.

در حال حاضر گیلان بیش از ۳۰۰ کیلومتر سواحل دارد که از این میزان حدود ۲۰۰ کیلومتر برای استفاده گردشگران آزاد و باز است.

سیامک حیدری مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری گیلان با بیان این مطلب به مرور گفت: در طول سواحل استان، ۳۲۲ نقطه خطرآفرین، ۳۵ طرح سالم سازی و ۶۸ شناگاه فعال وجود دارد. بر اساس مصوبات ستاد سواحل استان، طرح‌های سالم سازی باید از ۸ خرداد ماه بازگشایی می‌شدند اما هنوز ستاد ملی کرونا و ستاد استانی در خصوص بازگشایی طرحهای سالم سازی تصمیمی اتخاذ نکرده است. این در حالیست که سال گذشته از سوی ستاد ملی کرونا دستورالعمل‌های واحد برای بازگشایی طرح‌های سالم سازی از سوی وزرات بهداشت ارایه شده بود.

وی افزود:  سال گذشته به نسبت سال ۹۸، ۳۴ درصد کاهش غریق در سواحل استان داشتیم که این میزان نسبت به سال ۹۷، ۳۸ درصد و نسبت به سال ۹۲، ۶۳ درصد کاهش داشته است.

حیدری ادامه داد: در حال حاضر فرمانداری‌ها با هیات نجات غریق استان در بحث ساماندهی سواحل و حضور ناجیان غریق برای همه مناطق ساحلی اعم از طرح سالم سازی و مناطق پر خطر در حال رایزنی هستند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.