جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی از نگاه تماشاگران جشنواره کره جنوبی( Seoul Whistler Film Festival ) به فیلم «وسمار» رسید.
فیلم کوتاه «وسْمار » نوشته محمد وهابی و نیما تابنده، سال ۱۴۰۲ به کارگردانی نیما تابنده ساخته شد. بازیگران فیلم حجت صفاریان، فاطمه مردی و مجتبی معیری هستند.
بن مایه فیلم «وسْمار » تنهایی انسان و جایگاه امید در زندگی است. همان امید که شادی به همراه میآورد، شهامت میبخشد و به زندگی معنا میدهد و شاید از این رو به مذاق تماشاگران کره جنوبی نیز خوش نشست.
بن مایه فیلم «وسْمار » تنهایی انسان و جایگاه امید در زندگی است. همان امید که شادی به همراه میآورد، شهامت میبخشد و به زندگی معنا میدهد و شاید از این رو به مذاق تماشاگران کره جنوبی نیز خوش نشست.
داستان فیلم زندگی زوج سالمندی را روایت میکند که فرزندانشان تنهایشان گذاشته اند. زن بدین خاطر در رنج است و به مرگ فکر میکند اما مرد امیدوار در انتظار بهار است. اما بهار برای آنها چه ارمغانی دارد.
«وسْمار » در گویش شرق گیلان نامی است که روی فرزندی مینهند که امید دارند آخرین فرزند باشد چرا که مادر پیش از او چند فرزند به دنیا آورده است. «وسْمار » به معنای (بسه مادر) اما در اصطلاح به افراد غرغرو اتلاق میشود.
فیلم داستانی ۱۹ دقیقه ای «وسْمار » تولید سال ۱۴۰۲ به تهیه کنندگی نیما تابنده انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر لاهیجان است .
کارگردان فیلم: نیما تابنده، نویسندگان: محمد وهابی و نیما تابنده .
دیگر عوامل ساخت فیلم نیز عبارتند از: تصویربردار: نواب محمودی، دستیار: محمدجواد صفری، تدوین: نیما تابنده، صدابردار و صداگذار: محمدرضا حسنی، طراح صحنه و لباس: محبوبه هوشیار، نادیا حسنی، جلوههای ویژه بصری: شهریار میربزرگی،گریم: محدثه موقری، منشی صحنه: فهیمه رفیعی، آهنگساز: شهرام شفیعی، عکاس: محمد تیزرو میکال، مدیر تولید: حسین نشاطی، محمد امین، مدیر تدارکات: امید غریب، تصویربردار پشت صحنه: سحاب علیزاده، گروه صحنه و تدارکات: صادق پورمحمدی- امیررضا مردی.
این فیلم به چند جشنواره جهانی در روسیه، پرتغال، کره جنوبی و امریکا نیز راه یافته است. نواب محمودی تصویربردار فیلم «وسمار» جایزه بهترین فیلمبرداری فستیوال ایالت کلرادو امریکا را از آن خود کرده است.
عکس: محمد تیزرو میکال