مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی؛

گیلان با کمبود زمین صنعتی مواجه است

0 ۱۲

گیلان برای توسعه زیرساخت‌های صنعتی با کمبود زمین مواجه است.

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی گیلان با اشاره به کمبود زمین صنعتی برای استقرار صنایع مادر گفت: برای توسعه صنایع در حوزه محیط‌‌زیستی، منابع طبیعی با مشکلات جدی مواجه‌ایم.

 

«عباس صابر» از مذاکره و بازدید سرمایه‌گذاران برای حضور در استان خبر داد و افزود: در صورت تحقق این بازدیدها و مذاکرات، تحول جدی در حوزه صنعتی ایجاد خواهد شد اما کمبود زمین یک چالش توسعه‌ای برای ماست.

 

وی با بیان این‌که بیش از ۵۰ درصد واحدهای صنعتی در حال حاضر راکد هستند، گفت: در تلاشیم تا این واحدها را به چرخه تولید بازگردانیم.

 

در گیلان ۳۳ شهرک صنعتی و بالغ بر ۷۰۰ واحد صنعتی کوچک فعال هستند. شهرک صنعتی سفیدرود رشت یکی از بزرگترین شهرک‌های صنعتی شمال کشور است که در حال حاضر ۱۷۳ واحد صنعتی با بیش از ۶۰۰۰ نفر کارگر دائم و موقت در آن مشغول به کار هستند.

 

30 خرداد ۱۴۰۴، شهرک صنعتی سفید رود رشت مورد حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت. در این حمله، چند واحد صنعتی از جمله یک واحد تولید اکسیژن دچار خسارت شدند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.