ترافیک سنگین جاده‌ها ادامه دارد؛

ابهام در آمار ورود هزاران خودرو به گیلان

0 ۱۴

از هفته گذشته با تشدید جنگ و تداوم حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشور، محور‌‌های منتهی به مناطق شمالی از جمله گیلان با حجم سنگینی از ورود خودرو‌ها روبه‌رو شدند.

 

بنابر آخرین آمارهای رسمی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده ای گیلان تا روز جمعه، قریب به ۴۴۰ هزار خودرو به استان وارد شدند که با تداوم حملات موشکی به‌نظر می‌رسد این آمار با افزایش قابل‌ توجهی همراه شده باشد.

 

پیشتر «فریبرز مرادی» مدیرکل راهداری با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محور‌های استان گفته بود: از شنبه تا جمعه( ۹ لغایت ۱۵ اسفند) در مجموع ۴۳۹ هزار و ۷۱۸ دستگاه وسیله نقلیه وارد استان شده‌‌اند.

 

افزایش سفر به گیلان پدیده‌ای دایمی در هر تعطیلات است. به‌طورِی که با آغاز هر تعطیلات چند روزه، موج ورود خودرو‌های غیربومی به استان آغاز می‌شود و محور‌های منتهی به گیلان با ترافیک‌ سنگین و ازدحام خودرو مواجه می‌شود.

 

حال با از گذشت بیش از ۱۰ روز از شروع جنگ و تشدید حملات موشکی به پایتخت، از روز‌های گذشته جاده منتهی به گیلان از محور قزوین به رشت شاهد تردد بالای خودرو‌های مسافرین جنگ‌زده برای ورود به گیلان است و این درحالی‌ست که مقامات رسمی استان بنا بر آن‌چه که ملاحظات امنیتی نسبت به اطلاعات جدید جمعیتی از شهرها عنوان می‌کنند از ارایه آمار‌های جدید از ورود مسافران به استان خودداری کرده‌اند.

 

در حالی‌که هم‌زمان با رشد قابل‌ توجه مسافرت‌ها و افزایش حضور جمعیت غیربومی در استان، نبود و عدم ارایه آمار و ارقام دقیق، موجب اختلال در برنامه‌ریزی و استفاده از زیرساخت‌‌های حیاتی مانند راه‌ها، آب، فاضلاب، حمل‌ونقل عمومی، بهداشت و خدمات شهری استان می‌شود.

 

لازم به ذکر است: آمار ناقص ورود 420 هزار خودرو طی یک هفته به گیلان درحالی منتشر شده است که در جنگ 12 روزه، به گفته کارشناسان حمل‌ونقل؛ بیش از چهار میلیون سفر جاده‌ای در کشور شکل گرفت که بخشی از این تقاضا ورود خودروها به استان‌های شمالی بود که منجر به کمبود شدید ناوگان جاده‌ای و شوک‌‌های شدید قیمتی بلیط اتوبوس و کرایه تاکسی و افزایش قیمت خودرو‌های سواری شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.