رییس کل دادگستری گیلان از سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی استان خواست هر گونه تصرف یا تجاوز به محیط زیست و انفال را اعلام جرم کرده تا دستگاه قضایی به آن رسیدگی کند.
«حجت السلام حمزه خلیلی» در دیدار با مسؤولان سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی گیلان به مناسبت هفته محیط زیست تأکید کرد: علی رغم هر گونه مخالفت و یا مقاومت سازمانها نسبت به اعلام ترک فعلهای زیست محیطی استان اقدام شود و با شناسایی اولویتها و تمرکز بر آن مشکلات را طبقه بندی کنید. رسالت منصفانه سمنها این است که آنچه در زندگی مردم واقع میشود را به درستی بیان کنند.
در همین رابطه «رامین شیرعلی پور» دبیر شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیست و منابع طبیعی گیلان در گفت و گو با مرور مهمترین ترک فعلهای انجام شده در محیط زیست گیلان را در خصوص مدیریت پسماند اعلام کرد.
شیرعلی پور افزود: اعتباراتی طی سالهای اخیر از سوی دولت و استانداری به منظور اجرای پروژههای مدیریت پسماند به مناطق مختلف استان اختصاص یافت که نه تنها به نتیجه مطلوب منجر نشد بلکه برای ما قابل مشاهده نبود از مهمترین ترک فعلها در استان است.
وی اضافه کرد: مباحث مهاجرت به گیلان و آسیب شناسی آن و نیز تغییر کاربریهای گسترده از دیگر موضوعاتی است که طی این سالها به دلیل کوتاهی و بیتوجهی برخی از مدیران، آسیبهای زیادی به محیط زیست استان وارد کرده است.
دبیر شبکه سازمانهای غیردولتی محیط زیستی گیلان افزود: مقرر شد سمنهای زیست محیطی استان در اجرای تحقیقات، بررسی ترک فعلها، گرد آوری دیتاها و معرفی افعالی که باید اجرایی میشد اما کاری صورت نگرفت با دادگستری گیلان مشارکت و همکاری داشته باشند.