۸۹ درصد تسهیلات کرونایی گیلان پرداخت شد

ضوابط جدید ارایه تسهیلات کرونا اعلام نشده است

0 276

با توجه به اینکه گیلان جزو نخستین استان‌ها در جریان شیوع با کرونا بود، دولت برای جبران خسارت‌های ناشی از تعطیلی مشاغل از جمله صنوف خدماتی و واحدهای تولیدی کوچک، مبلغ یک هزار و ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات با شرایط آسان برای جبران خسارات واحدهای اقتصادی و صاحبان مشاغل آسیب دیده از بیماری کووید ۱۹ در گیلان مصوب کرد. اواخر سال گذشته اداره‌ی کل تعاون و امور اجتماعی استان اعلام کرد: گیلان با پرداخت مبلغ تسهیلات سه هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال، رتبه اول کشور را در پرداخت تسهیلات کرونا به خود اختصاص داد. تاکنون ۸۹ درصد تسهیلات موجود این بخش در سیستم بانکی استان جذب شده است.

درهمین رابطه روز گذشته «ارسلان زارع» استاندار گیلان در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا گفت: مهلت پرداخت تسهیلات ویژه کرونایی در جهت حمایت از متقاضیان این بخش تا شهریورماه امسال تمدید شد.

درخصوص تدوام ارائه تسهیلات کرونا در استان از«عباس علیزاده» مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان جویا شدیم.

عیلزاده با اشاره به اینکه تاکنون از میزان اعتباری که برای استان دراین بخش مصوب شد، ۳۵۴۰ میلیارد ریال، توسط بانک‌های عامل پرداخت شده است به مرور گفت: تسهیلات پرداختی به آسیب دیدگان کرونا به ۱۴ رسته شغلی اختصاص دارد که ثبت نام و پرداخت این تسهیلات به افراد واجد شرایط در دو مرحله بیمه شدگان و غیر بیمه شدگان انجام شده است.

وی این صنوف و متقاضیان را شامل تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستوران، بوفه، طباخی، تالار پذیرایی، قهوه خانه، ساندویچی و موارد مشابه – آموزشگاه‌های رانندگی، آرایشگاه‌ها، سالنهای زیبایی وگرمابه -تولید و توزیع پوشاک -تولید و توزیع کیف و کفش- حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری اعم از هوائی، جادهای، ریلی و دریایی – حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری – دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی – مراکز مجتمع‌های فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانه‌ای – مراکز،باشگاه‌ها و مجتمع‌های ورزشی و تفریحی -مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه – مراکز مربوط به گردشگری شامل هتل ها، هتل آپارتمان ها، مجتمع‌های جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیرها، مهمانسراها، مسافرخانه ها، مراکز بومگردی،اقامتی، پذیرایی،تفریحی، خدماتی بین راهی،موزه‌ها و زائرسراها، مرکز تولید و توزیع صنایع دستی- موسسات خصوصی، دارای پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در حوزه‌های درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند- واحد‌های پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصوالت گلخانه‌ای و صیفی جات صادرتی و مراکز تولید وعرضه گیاهان زینتی وماهیان زینتی عنوان کرد.

مدیر کل تعاون استان در پاسخ به این سوال که آیا مشاغل جدیدی برای دریافت تسهیلات کرونا اضافه شدند گفت: خیر. در آخرین مرحله، این تسهیلات به فعالان حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی، ورزش و جوانان و میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تعلق گرفت.

مدیرکل تعاون استان با بیان اینکه در سال جدید هنوز ضوابطی برای تسهیلات جدید کرونا ابلاغ نشده است تأکید کرد: در حال حاضر هنوز پرونده متقاضیان سال قبل در دست بررسی است. از سوی دیگر آن دسته افرادی که ثبت نام کردند و شامل دریافت این تسهیلات در سال گذشته نشدند با ضوابط فعلی امکان دریافت تسهیلات را ندارند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.