ادامه مشکلات ترافیکی خط ریلی آستارا به آذربایجان

0 436

ادامه مشکلات ترافیکی و سوانح رانندگی درتقاطع پل ریلی و محور آستارا – اردبیل و عدم رفع آن، انتقاد فرماندار آستارا در شورای ترافیک این شهرستان را در پی داشت.

در حالیکه عملیات اجرایی طرح ملی راه آهن آستارا شامل پل تقاطع ریل و جاده، بارانداز ترمینال و خط ریلی از اواخر سال ۹۷ به دلیل آنچه که از سوی نماینده وقت آستارا در ارایه نشدن اسناد هزینه‌های مالی به طرف آذربایجانی و روند تأیید آنها بین شرکت‌های راه آهن ایران و جمهوری آذربایجان به مدت ۵ ماه متوقف شده بود، از تابستان سال ۹۸ بار دیگر این پروژه فعال شد، اما پایداری وضعیت ناهموار تقاطع ریل و جاده و وقوع تصادفات رانندگی در این تقاطع، منجر به انتقاد فرماندار این شهرستان از اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت پیمانکار پروژه شد.

به نقل از ایرنا«عباس صابر» فرماندار شهرستان آستارا روز گذشته در جلسه شورای ترافیک این شهرستان با اشاره به حجم بالای تردد در محور آستارا – اردبیل،خواستار ساماندهی تقاطع ریل و جاده شد و بر انجام این امر ظرف ۱۵ روز تأکید کرد.

وی گفت: بسیاری از سرعت گیرها در جاده‌های مواصلاتی آستارا ایمن نیستند و شهرداری و راهداری باید برای ایمن سازی و اصلاح آنها برنامه ریزی و اقدام کنند. رفع مشکلات ترافیکی با هدف کاهش سوانح و ارتقای کیفیت رعایت قوانین رانندگی از الزامات منطقه است.

سال گذشته صابر با اشاره به اینکه در حال حاضر وضعیت بدی در تقاطع راه آهن وجود دارد، گفته بود: باید هماهنگی‌های لازم برای اصلاح، مناسب سازی، ترمیم آسفالت و نصب علایم تقاطع راه آهن با این کمربندی پرتردد با کشور جمهوری آذربایجان انجام شود.

همچنین در این جلسه جمشید کونشی رییس پلیس راه آستارا نیز در این جلسه اعلام کرد: در سه سال گذشته در مسیر شهرک عباس آباد تا روبروی پایانه، ۲۵۷ فقره تصادف فوتی و جرحی رخ داده و بیشترین علت آن سرعت غیرمجاز بوده و نصب سرعت گیر در آن مسیر ضروری است.

گفتنی است طرح ملی راه آهن آستارا در سه بخش ریل برای اتصال به راه آهن رشت، بارانداز ترمینال و پل تقاطع ریل و جاده در محور آستارا – اردبیل در حال اجراست. دولت جمهوری آذربایجان برای این طرح بزرگ ۶۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است.

با تکمیل خط ریلی رشت – انزلی به طول ۴۰ کیلومتر و رشت – آستارا به طول ۱۷۰ کیلومتر بندرهای گیلان به شبکه ریلی کشور و کریدور شمال – جنوب، به جمهوری آذربایجان و اروپا متصل و تبادل کالا میسر خواهد شد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.