هر دم از این باغ بری می‌رسد؛

دولت و مجلس لایق شعار سال نیستند

19

از مقام معظم رهبری استدعا و خواهش داریم تا زمانیکه دولت‌ها قادر به انجام وظایف نیستند و بطور جد مردم و بخش خصوصی را به حساب نمی‌آورند، از ارائه شعار سال پرهیز نمایند. زیرا دولت و مجلس باید لایق شعار سال معظم له باشند که نیستند.

 

شعار امسال جهش تولید با کمک مردم بود. در همین امسال تا الان که بیش از ۸ ماه سال گذشته، بررسی شود چه بلاهایی به سر تولید کنندگان آوردند. در تابستان حداقل ۲ روز در هفته برق صنایع را قطع کردند‌.

 

سازمان تامین اجتماعی در تهران بخشنامه می‌کند و سامانه لیست بیمه کارگران را طوری تنظیم می‌کند که اگر در مدت ۲۴ ساعت مبلغ بیمه پرداخت نشود، بیمه کارگران قطع و آنها را از استفاده بیمه درمان محروم می‌کند.

 

حسابرسی بیمه تامین اجتماعی به مانند دشمن مخوف شبیخون می‌زند و با ارقام نجومی شما را بدهکار می‌کند. امور مالیاتی هم مدیران صنایع را به عنوان مجرم می‌بیند.

 

در زمستان گاز کارخانجات را قطع می‌کنند و پدیده جدید که این روزها مد شده فیش برق برای صنایع ارسال می‌کنند و حق ترانزیت طلب می‌کنند. این حق ترانزیت در کجای قانون وجود دارد؟

 

از دولت و وزرا که مایوس شدیم. فقط به فقط دست یاری به سوی مقام معظم رهبری دراز می‌کنیم. التماس می‌کنیم به داد صنایع به ویژه صنایع کوچک بخش خصوصی برسید.

 

«رییس کانون کارفرمایی صنایع وحرف استان گیلان»

نظرات بسته شده است.