مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی خبر داد؛

اجرای پروژه‌های عمرانی جدید به ارزش ۲.۵ همت

0 ۲۵

رئیس هیات‌ مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی از پیگیری اجرای ۱۳ طرح عمرانی جدید، تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره و انجام مطالعات پروژه‌های عمرانی به ارزش ۲ هزار  و ۵۰۰ میلیارد تومان خبر داد.

 

به گزارش مدیریت روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد انزلی«مصطفی طاعتی مقدم» به اجرای عملیات ترمیم موج‌شکن غربی مجتمع بندری کاسپین اشاره کرد و افزود: این موج شکن به دلیل تخریب و آسیب‌های ناشی از طوفان در سال‌های گذشته، باهدف حفظ پایداری سازه مورد اشاره و ارتقای ایمنی حوضچه بندر برای فعالیت‌های تجاری و ترانزیتی منطقه آزاد انزلی در حال تکمیل است.

 

وی مهم‌ترین طرح زیرساختی در حوزه صنعتی را ایجاد زیرساخت‌های اولیه شهرک صنعتی شماره ۳ منطقه آزاد انزلی اعلام کرد و گفت: پهنه صنعتی مذکور با وسعت ۵۰ هکتار در پس‌کرانه مجتمع بندری کاسپین در حال انجام است که به دلیل هم‌جواری با خطوط ریلی و واقع‌شدن در محدوده بندری زمینه کاهش هزینه‌های حمل‌ونقلی و تسریع در فرایندهای تأمین مواد اولیه و صدور محصول نهایی را فراهم می‌کند.

 

طاعتی مقدم همچنین از تکمیل پردیس صنایع‌دستی، اجرای طرح‌های مطالعاتی راه دسترسی گلشن به جفرود، ادامه مسیر بلوار فاتحی تا زیباکنار و همچنین بهسازی تقاطع غیرهم‌سطح شهید نامجوی و تقاطع غیرهم‌سطح بلوار سلیمانی به بلوار انزلی رشت توسط این سازمان خبر داد. 

 

وی با اشاره به لایروبی حوضچه آرامش مجتمع بندری کاسپین و اسکله مارینا در راستای تسهیل در جریان تردد و پهلوگیری کشتی‌های ورودی و رونق گردشگری دریایی افزود: برای دسترسی سریع و ایمن حمل‌ونقل جاده‌ای بندری و جهت اتصال مجتمع بندری کاسپین به بلوار شهید فاتحی، جاده دسترسی به اسکله‌ها طراحی و اجرا و درعین‌حال محوطه‌سازی انبارهای محدوده بندری منطقه جهت افزایش ظرفیت انبارداری و تسهیل عملیات تخلیه و بارگیری کالا انجام شده است.

 

طاعتی به احداث ایستگاه تبادلی راه‌آهن بعنوان تکمیل‌کننده طرح ملی اتصال ریل به مجتمع بندری کاسپین اشاره و افزود: بر اساس توافقات صورت‌گرفته با شرکت ملی راه‌آهن، این ایستگاه در پس‌کرانه مجتمع بندری کاسپین، احداث می‌شود و عملیات ساخت آن آغاز شده است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.