در همایش گزینشگران گیلان اعلام شد؛

اشتغال 100 هزار نفر کارمند در استان

0 ۶

 

دبیر هیات عالی گزینش کشور در رشت گفت: نگاه گزینش نباید صرفا معطوف به ضعف‌ها و کاستی‌های افراد باشد، بلکه توانایی‌ها، استعداد‌ها و ظرفیت‌های آنان نیز باید به درستی مورد توجه قرار گیرد.

«محمد شهاب جلیلوند» دبیر هیات عالی گزینش کشور در همایش گزینشگران گیلان «توانایی‌محوری و ضعف‌گریزی» را از اصول مورد تاکید در فرآیند گزینش دانست و گفت: در فرآیند گزینش باید علاوه بر صلاحیت‌های عمومی به این موضوع نیز توجه شود که فرد تا چه اندازه توانایی انجام مسوولیت، ارایه خدمت موثر و گره‌گشایی از مسایل مردم را دارد.

جلیلوند همچنین با اشاره به اینکه گزینش پرونده‌ها باید الکترونیکی شود، گفت: گزینش خردمندانه و الکترونیکی سازی باید مورد توجه قرار گیرد.

 

«هادی حق شناس» استاندار گیلان هم در این همایش با بیان اینکه حدود ۱۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در مجموعه دولت در استان فعالیت می‌کنند اظهار داشت: منابع انسانی یکی از مهمترین مولفه‌های پیشرفت کشور است و انتخاب نیرو‌های شایسته، متعهد، متخصص و مسوولیت‌پذیر می‌تواند بخش مهمی از مسیر اصلاح و ارتقای نظام اداری را هموار کند.

 

وی گفت: این ظرفیت بزرگ انسانی در صورت انتخاب درست نیرو‌های شایسته و ارتقای کارآمدی نظام اداری، می‌تواند نقش موثری در رشد اقتصادی، بهبود خدمات عمومی و شتاب‌بخشی به روند توسعه گیلان ایفا کند.

 

حق شناس با بیان اینکه فرصت خدمت باید برای همه نیروهای شایسته فراهم باشد، اظهار کرد: رویکرد مدیریت استان استفاده از ظرفیت تمامی نیروهای توانمند، فارغ از گرایش‌های قومی و مذهبی است و در این مسیر تلاش کرده‌ایم عدالت در فرصت‌های مدیریتی در عمل محقق شود.

 

وی با اشاره به انتصابات صورت‌گرفته در این دوره افزود: برای نخستین‌بار در گیلان فرماندار اهل‌سنت منصوب شده و در سطوح بخشداری و معاونت فرمانداری نیز از نیروهای اهل‌سنت استفاده شده است؛ همچنین چند نفر از بانوان اهل‌سنت در جایگاه‌های مدیریتی قرار گرفته‌اند.

 

 

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.