میراث تاریخی رشت؛

بنایی که قربانی قراردادهای گذشته شد

0 ۴

«سید حسین رضویان»، عضو شورای شهر رشت، با انتقاد از ایجاد مطالبات مالی برای دو بانک و یک واحد بدلیجات ‌فروشی در ساختمان تاریخی شهرداری، خواستار ورود دستگاه‌های نظارتی شد.

 

رضویان با اشاره به پیگیری‌های خود از سال ۱۴۰۳ گفت: با وجود تذکرات متعدد در جلسات شورا، مکاتبه با سه دستگاه و پیگیری از دفتر شهردار، هنوز وضعیت این پرونده‌ها تعیین تکلیف نشده است. وی با انتقاد از محکومیت شهرداری به پرداخت ۱۱۲ میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان به یکی از بانک‌ها بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری، پرسید؛ چرا باید شهرداری، در شرایطی که حتی تامین حقوق کارکنانش با محدودیت‌هایی روبه‌روست، چنین مبلغی را به یک بانک پرداخت کند؟

 

این عضو شورا اجاره ماهانه ۴۰ هزار تومانی بدلیجات فروشی در ساختمان شهرداری را غیرمتناسب با موقعیت تجاری ملک ذکر کرد و گفت که شهروندان و گردشگران منتظر بازگشایی این بنای تاریخی هستند.

 

لازم به ذکر است؛ مرمت این ساختمان تاریخی که قدمت آن به دوره قاجار می‌رسد از سال ۱۴۰۲ آغاز شده و تاکنون به پایان نرسیده است. این بنا قرار است پس از بازسازی به عنوان موزه و مکانی برای گشت و گذار در تاریخ گیلان تبدیل شود.

 

چندی پیش رحیم شوقی، شهردار رشت از افتتاح این موزه در سالگرد صد سالگی آن و با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان خبر داده بود.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.