کمبود منابع مالی برای مدیریت زباله سراوان

0 348

سید محمد احمدی شهردار رشت در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: شهرداری رشت به تنهایی نمی تواند پسماند رشت و مرکز دفن سراوان را مدیریت کند و نیازمند مشارکت وهم افزایی دستگاه های متولی است.

احمدی با بیان اینکه مهمترین اولویت مدیریت شهری ساماندهی پسماند و زباله است افزود:

نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه ملی و استانی برای کنترل و مدیریت بیشتر و بهترهستیم.

وی با اشاره به اینکه روزانه ۱۱۰۰ الی ۱۲۰۰ تن زباله در سراوان دفن می شود و زباله های دفن شده دراین منطقه تنها متعلق به شهر رشت نیست خواستار مساعدت ویژه نمایندگان مجلس برای تامین اعتبار لازم به جهت احداث زباله سوز شد.

کمبود منابع مالی و عدم هم افزایی دستگاههای مختلف در ساماندهی لندفیل سراوان موضوع تازه ای نیست، اما در حالی شهردار جدید رشت به کمبود منابع مالی ساماندهی پسماند سراوان اشاره می‌کند که تابستان گذشته مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری های تابعه استان گیلان خبر داد: از ۹۱ میلیارد تومان اعتبار از سال ۹۸ گذشته که برای مدیریت پسماند به شهرداری رشت ابلاغ شد تاکنون فقط حدود ۵۰ میلیارد تومان این اعتبار جذب شده است. موضوعی که حاج محمدی شهردار پیشین در پاسخ ادعا کرده بود تاکنون ۶۹ میلیارد تومان از این اعتبارات جذب شده و بقیه نیز در دست اقدام است.

اما عدم جذب کامل اعتبارات مدیریت پسماند شهرداری درحالی ادامه دارد که بعد از گذشت بیش از یکسال از تصویب طرح جامع مدیریت پسماند گیلان در کارگروه پسماند، همچنان این طرح  توسط شهرداری استان اجرایی نشده است. براساس این طرح ۹ محل دفن زباله و شش کارخانه کمپوست  دراستان پیش‌بینی شده که در زمان حاضر، سه کارخانه در رشت، رودسر و بندرانزلی نیازمند بازنگری و تعمیرات اساسی، دو کارخانه در تالش و لنگرود در حال ساخت و یک کارخانه در رودبار پیش بینی شده است.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.